Veelgestelde vragen

ALGEMENE VRAGEN:

1. Wat biedt Divine Dresses aan?

Divine Dresses is een exclusieve boutique die gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van luxe avondjurken. Wij streven ernaar klanten te voorzien van prachtige jurken voor diverse gelegenheden.

2. Biedt Divine Dresses ook verkoop aan naast verhuur?

Ja, naast het verhuren van avondjurken bieden wij ook de mogelijkheid om jurken te kopen. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

3. Is het noodzakelijk om een afspraak te maken voor zowel verhuur als verkoop?

Ja, zowel voor het huren als kopen van jurken dient u een (pas)afspraak in te plannen. Dit stelt ons in staat om voldoende tijd en aandacht aan elke klant te besteden en een persoonlijke ervaring te bieden. Een pasafspraak kunt u  eenvoudig maken kan via onze online agenda. Deze is te vinden via de volgende link: https://divine-dresses.setmore.com

4. Zijn er specifieke openingstijden voor Divine Dresses?

Ja, onze openingstijden zijn te raadplegen op onze website en officiële kanalen. 

 

VERHUUR & VERKOOP:

5. Hoe werkt het huren van een avondjurk bij Divine Dresses?

Voor het huren van een jurk maakt u een pasafspraak, kiest u uw jurk, vult u het huurcontract in en betaalt u de borg. Bij het ophalen van de jurk, uiterlijk 2 dagen voor het event, betaalt u de huursom. De jurk kan tot 2 dagen na het event worden teruggebracht. Indien de jurk in aanvaardbare staat wordt geretourneerd met alle toebehoren, ontvangt u de borg terug.

6. Wat is het verschil tussen huren en kopen?

Bij het huren betaalt u een huurbedrag en een borg. Bij aankoop betaalt u de verkoopprijs. In sommige gevallen bieden wij ook de mogelijkheid om een gehuurde jurk na gebruik aan te schaffen.

7. Hoe lang van tevoren kan ik een pasafspraak maken?

Pasafspraken kunnen vanaf 2 maanden voor uw speciale evenement worden gepland. Vroegtijdige planning zorgt voor ruime beschikbaarheid.

8. Kan ik onderhandelen over de prijzen?

Onze prijzen zijn vastgesteld en er is geen ruimte voor onderhandelingen. Wij streven naar eerlijke en transparante tarieven voor al onze klanten.

9. Zijn kinderen welkom tijdens pasafspraken?

Om een ontspannen sfeer te behouden, vragen wij vriendelijk om kinderen onder de 12 jaar niet mee te nemen tijdens pasafspraken.

10. Wat als ik de gehuurde jurk eerder moet ophalen of later moet retourneren?

Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar flexibel te zijn en passende regelingen te treffen.

11. Wat gebeurt er als de jurk beschadigd raakt tijdens mijn huurperiode?

Bij inlevering controleren we de jurk op schade. Beschadigingen worden volgens ons schaderegistratiesysteem behandeld. Klanten worden geadviseerd elke schade bij ophalen te melden om onnodige kosten te voorkomen.

12. Wat gebeurt er als ik de jurk, zonder overleg, te laat terugbreng?

Te late retournering kan extra kosten met zich meebrengen. Raadpleeg onze huurvoorwaarden voor details.

13. Wat als ik met spoed een avondjurk nodig heb?

Als er geen beschikbaarheid is in onze agenda, kunt u ons een bericht sturen via +316 42147625. We doen ons best om u indien mogelijk toch van dienst te zijn.


Heeft u meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar uw ervaring bij Divine Dresses zo aangenaam mogelijk te maken!

Book an appointment with Shopdivinedresses using Setmore

Contactformulier